معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی

 

امروزه به علت حجم بالای داده‌ها، بسیار مهم است که بتوان آن‌ها را به صورت ساده به افراد غیر متخصص نشان داد. بهترین راه برای این کار، مصورسازی داده‌ها است. برای مصورسازی راه‌های بسیار زیادی هست. یکی از بهترین راه‌ها، استفاده از سایت‌هایی است که ابزارهای مناسب را برای مصورسازی در اختیار شما می‌گذارند. این سایت‌ها برای کاربران مبتدی تا حرفه‌ای مناسب‌اند و می‌توانند نیازهای آن‌ها را پوشش دهد. به همین دلیل در ادامه به معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی می‌پردازیم و مزایا و معایب هر یک را نام می‌بریم.

 

بهترین سایت‌های مصورسازی داده‌ها

 

 

ده‌ها یا شاید صدها سایت هست که برنامه، ابزار و اسکریپت‌های لازم را برای تجسم داده‌ها در اختیار شما می‌گذارند. برخی از آن‌ها بسیار ابتدایی هستند و تنها ویژگی‌های ضروری را به شما ارائه می‌دهند؛ اما برخی دیگر دارای قابلیت‌های متعددی هستند که نیازهای شما برای مصورسازی داده‌ها را کاملا برطرف خواهند کرد. برای معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی، سعی کرده‌ایم فقط بهترین‌ها را نام ببریم.

 

Tableau

 

یکی از بهترین سایت‌ها برای مصورسازی داده‌ها، سایت Tableau است. این سایت امکانات بسیار مختلفی را پیش روی شما می‌گذارد. همچنین به صورت اختصاصی دارای یک برنامه برای دسکتاپ است. شما برای مصورسازی داده‌های خود گزینه‌های متعدی از فایل‌های CSV گرفته تا Google Ads را در اختیار دارید.

 

خروجی داده‌های شما می‌تواند فرمت‌های مختلفی داشته باشد. برای مثال شما می‌توانید داده‌های خود را به صورت نمودارهای مختلف نمایش دهید. علاوه بر این قابلیت نقشه برداری نیز به این سایت اضافه شده است. این بدین معنی است که شما می‌توانید داده‌های مهمی را که نیاز به نمایش جغرافیایی دارند، خیلی ساده‌تر نمایش دهید.

 

در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی باید گفت که Tableau دارای دو نسخه رایگان و اشتراکی است. نسخه رایگان این سایت قابلیت‌های بسیار مختلفی دارد و می‌تواند داده‌های شما را به راحتی مصورسازی کند؛ اما اگر به امکانات بیشتری نیاز دارید، می‌توانید با پرداخت حق اشتراک از ویژگی‌های بیشتری بهره ببرید.

 

مزایا

  • گزینه‌های متعدد برای ورودی داده‌ها
  • قابلیت نقشه برداری
  • نسخه عمومی رایگان با امکانات متعدد
  • ویدیوهای آموزشی برای استفاده از ویژگی‌ها

معایب

  • گران بود نسخه اشتراکی سایت

 


Infogram

 

در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی، یکی از سایت‌هایی که خوب است به آن اشاره کنیم، سایت اینفوگرام است. سایت اینفوگرام از رابط کاربری درگ‌اند دراپ استفاده می‌کند. به همین دلیل حتی اگر تجربه یا تخصص خاصی در این زمینه نداشته باشید، می‌توانید به راحتی داده‌های خود را مصورسازی کنید تا بتوانید آن‌ها را به راحتی به اشتراک بگذارید.

 

داده‌های مصور شده را می‌توان با قالب‌های مختلف PNG، PDF، GIF، JPG و HTML خروجی گرفت. این سایت تمامی امکانات خود را با هزینه‌ای نسبتا ناچیز در اختیار شما می‌گذارد. علاوه بر این اگر سایتی دارید که با وردپرس ساخته شده، بهتر است که استفاده از Infogram را برای خود در اولویت قرار دهید؛ زیرا این سایت یک افزونه اختصاصی برای وردپرس نیز دارد.

 

مزایا

  • قیمت نسبتا پایین
  • طرح رایگان با داشتن ویژگی‌های اساسی مانند 35 نوع نمودار و 550 نوع نقشه
  • رابط کاربری ساده درگ اند دراپ
  • API اضافی برای وارد کردن منابع داده اضافی

معایب

  • قابلیت‌های سایت نسبت به برخی از سایت‌ها کمتر است.

 

ChartBlocks


یکی دیگر از سایت‌هایی که در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی حتما باید به آن اشاره کرد، سایت چارت بلاکس است. این سایت ادعا می‌کند که شما در هر لحظه و در هر مکان با استفاده از API آن می‌توانید داده‌های خود را تنها با چند کلیک مصور کنید.

 

این برنامه گزینه‌های متعددی را برای سفارشی سازی داده‌ها چه در حین مصورسازی و چه بعد از پایان کار ارائه می‌دهد. همچنین در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی خوب است بدانید که بخش ویزارد این سایت به شما کمک می‌کند تا مناسب‌ترین نمودار را برای مصورسازی داده‌های خود انتخاب کنید.

 

کسانی که با داده‌ها سر و کار دارند، به راحتی می‌توانند هر نوع نموداری را با این سایت ایجاد کنند و هر نوع خروجی که می‌خواهند، دریافت کنند. همچنین یکی از قابلیت‌های بسیار خوب این سایت این است که امکان ارائه نمودارهای سازگار با سایت‌های انعطاف‌پذیر را ارائه می‌دهد تا نمودار در هر دستگاهی با هر اندازه صفحه نمایشی به درستی نشان داده شود.

 

 

مزایا

  • طرح رایگان با امکانات مختلف
  • طرح پولی با قیمت مناسب
  • قابلیت ویزارد برای انتخاب بهترین نمودار

معایب

  • مشخص نیست که API این سایت چقدر قوی است.
  • قابلیت نقشه برداری ندارد.

 

Datawrapper

 

در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی یکی از سایت‌هایی که می‌توانید روی آن حساب باز کنید، سایت Datawrapper است. این سایت به طور خاص برای اضافه کردن نمودارها و نقشه‌ها به داده‌های شما ساخته شده است. Datawrapper دارای منابع داده محدودی است؛ اما به طور کلی روش اصلی، کپی و چسباندن داده‌ها در ابزار است.

 

شما با وارد کردن داده‌ها می‌توانید تنها با یک کلیک داده‌های خود را به شکل نمودارهای ستونی، خطی، میله‌ای و... مصور کنید.

 

مزایا

  • طراحی شده برای مصورسازی داده‌ها برای خبرگزاری‌ها
  • طرح رایگان برای سایت‌های کوچک مناسب است.

معایب

  • منابع داده محدود
  • گران بودن طرح پولی سایت

 

جمع بندی

 

در دنیای امروزی اهمیت مصورسازی داده‌ها برای نمایش ساده‌تر آن‌ها هر روز بیشتر می‌شود. به همین دلیل است که روش‌های مختلفی برای مصورسازی پدید آمده است. یکی از بهترین راه‌ها برای این کار، استفاده از سایت‌هایی است که ابزارهای مختلف را برای مصورسازی داده در اختیار شما می‌گذارند. برخی از این سایت‌ها رایگان و برخی نیز پولی هستند. در این مقاله سعی کردیم تا در معرفی نمونه سایت‌های مصورسازی بهترین‌ها را نام ببریم.